Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Aktiviteter for mange mennesker | Ib's Corner
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Aktiviteter for mange mennesker

Gruppeaktiviteter

Det kan være svært at planlægge aktiviteter for mange mennesker. For hvad skal man vælge for at sikre, at alle bliver aktiveret? Hvilke aktiviteter egner sig godt til mange mennesker? Og hvad falder i de fleste menneskers smag?

Dét findes der en lang række gode bud på, og uanset om du skal holde et firmaevent i Jylland, et arrangement for din familie eller en polterabend for en af dine venner, er der mange gode aktiviteter at vælge imellem.

Nytænkning af en klassiker

De fleste elsker høvdingebold. Mange har spillet det i skolegårde og i haller, og nu er det så muligt at tage det klassiske boldspil til nye højder. ’Bow tag’ er navnet på en aktivitet, der på mange måde minder om høvdingebold. Idéen er den samme: Det går ud på at skyde hinanden. Men den traditionelle bold er skiftet ud med pile, der alle har en skumgummibold monteret i enden. Dette gør det ganske ufarligt at blive ramt. Derudover har alle deltagere en maske på – og så handler det bare om at få hinanden på kornet!

På samme måde som traditionel høvdingebold er sjovest at spille, når man er mange, så er bow tag det også. Dette gør denne aktivitet til et godt valg, hvis I er mange mennesker, der skal underholdes og have adrenalin i kroppen.

Paintball – her er det godt at være mange

Paintball er en aktivitet, der tiltaler mange. Heldigvis er det også en aktivitet, hvor det er godt at være mange, og således kan større grupper få lov at give den gas samtidig, når aktiviteten går i gang.

Også her konkurrerer man på hold, og disse kan variere i størrelse. Hvert hold udstyres med paintballgeværer indeholdende kugler – små gelatinekapsler – i forskellige farver. Alle får desuden udleveret heldragter, som både beskytter og sørger for, at det normale tøj inden under ikke bliver beskidt.

Paintball kan spilles i Vejle og er ofte et populært valg, når det kommer til polterabender, men aktiviteten er også velegnet i forbindelse med firmaarrangementer og familiefester. Det er muligt at vælge mellem flere spilformer, så der er noget for enhver smag.

Lasergame for store grupper

Lasergame er en aktivitet, der egner sig særligt godt til grupper af mange mennesker. Her er det nemlig en fordel at stable hold på benene, som udstyret med lasergevær og pandebånd med indbyggede sensorer skal kæmpe mod hinanden. Alt er trådløst og nemt at betjene.

Det gør ikke ondt at blive ramt af laser, og derfor egner denne aktivitet sig selv til grupper med stor spredning i alder. Alle kan være med og få en sjov oplevelse.
Fabriksevent
Sønderbrogade 34
7160 Tørring
75 80 10 08