Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Det skal du kigge efter til din frokostordning | Ib's Corner
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Det skal du kigge efter til din frokostordning

Er der noget mere kedeligt end en madpakke? Man kan sagtens lave spændende madpakker, men det tager tid og kræver indsats, så de fleste ender med noget nemt og hurtigt, som ikke nødvendigvis er særlig lækkert, eller særlig nærende, når det bliver frokosttid. Firmaer med en god frokostordning ved, at en god stor frokost giver mere energi, og et bedre arbejdsmiljø. Det er, kan man sige, en del af medarbejderplejen at sørge for at der er mulighed for lækker mad til medarbejderne. Nogle virksomheder er ikke store nok til at have eget køkken eller kantine, hvorved det kan være vanskeligt at tilbyde frokost. Her er der heldigvis en løsning. I København og andre større byer, kan man få leveret udefra på daglig basis. Dette er ofte mad forberedt af dygtige kokke, i et stort køkken. De servicerer ofte mange forskellige virksomheder, og leverer et begrænset antal menuer. Det vil sige, at man skal vælge cateringfirma efter hvilken frokost man vil have. Det kan være svært at gøre hvis man ikke kender nogen, eller har svært ved at gennemskue hvordan samarbejdet vil blive, men der er heldigvis rig mulighed for at finde information på nettet om de forskellige virksomheder. Når du skal finde den perfekte catering i København til dine behov, skal du kigge efter:

Det skal du kigge efter til din frokostordning

Variation

Alle kan ikke blive tilfredse hele tiden, så det er vigtigt at den mad I bestiller har en vis variation. Kig på de ugentlige eller månedlige menuer og se om der er tilpas variation til de ansatte, der skal have mad. Nogle er måske ikke så glade for fisk, hvor andre synes fiskeretter er helt fantastiske. Et godt kompromis vil være en eller to fiskedage om ugen, eller mulighed for at vælge om man vil have fisk eller kød. Ligeledes er det værd at undersøge mulighederne for vegetarretter inden man lægger sig fast på et cateringfirma i København.

Lækkert brød

Man behøver ikke altid spise brød til frokost, men for mange er det svært at undvære. Får man leveret mad udefra, er det vigtigt at være kritisk overfor det brød der følger med. Hjemmebagt er absolut at foretrække, og det er et klart tegn på et dygtigt køkken, hvis de laver lækkert brød.

Kvalitet og pris

Det siger vist sig selv, at pris og kvalitet skal passe til jeres niveau og forventninger når det kommer til madlevering i København.

Ryde Gastronomi ApS
Strandboulevarden 11
2100 København
Tlf: 35 26 71 72