Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Find det perfekte lokale til personalefesten | Ib's Corner
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Find det perfekte lokale til personalefesten

Du kender godt det med at være til en personalefest, der bare ikke fungerer. Desværre skyldes det ofte småting som fx musikken, maden eller lokalet, man holder festen i. Derfor er det essentielt, at man sørger for at undersøge de muligheder, man har, når man vil holde en fest for sine kolleger og medarbejdere. Først og fremmest skal man vide, om gæsterne er til at sidde ned og spise, eller om de foretrækker pindemadder og dans. Lokalets størrelse afhænger nemlig meget af, om gæsterne skal sidde elle stå. Dernæst skal man selvfølgelig sørge for, at maden passer til gæsterne. Mange selskabslokaler i eksempelvis Køge og omegn tilbyder at stå for madlavningen samt oprydningen efter arrangementet. Er gæsterne af den yngre gruppe, kan man snildt antage, at de vil blive hængende til langt ud på natten, man skal derfor også overveje, om menuen skal inkludere natmad.

Find det perfekte lokale til personalefesten

Ønsker man at forkæle gæsterne med livemusik, skal man ligeledes sørge for, at dette er muligt i det lokale, man ønsker at leje. Der skal både være plads til musikerne og mulighed for at trække strøm til instrumenter og mikrofoner. Det kan betale sig at spørge, om udlejerne har erfaringer med den slags, fordi de kan have idéer til, hvor bandet kan stille op.

Udlejerne kan også have erfaringer med, hvordan borde og stole kan stilles op, samt hvad der skal gøres med garderobe. Alt i alt er det en god idé at snakke festen igennem med udlejerne, inden man booker lokalet. Ingen er jer ønsker overraskelser, som den ene eller anden part skal bøde for efterfølgende. Man snakker rammerne igennem, så alle er enige om, hvad der kommer til at ske. Selskabslokaler i Køge kan have andre regler end selskabslokaler i Roskilde eller København, og derfor er det vigtigt, at man får snakket om rammerne og om kontrakten, inden man skriver under. Lokalet er kulissen for festen, og det er her planlægningen af festen starter. Man finder først det perfekte lokale, hvorefter man begynder at kigge på de mindre dele som fx maden, drikkevarerne og musikken. Lokalet er nemlig svært at lave om på, men de andre dele kan man lave om på efterfølgende. Lokalet skal tage sig bedst ud med oprydning, rengøring og oppyntning, og det er basisdelene ved en god og gennemført fest. Har man de grundlæggende dele i orden, kan man sørge for, at det bliver en fantastisk fest for sig selv og sine kolleger.

Theilgaards Selskabslokaler
Theilgaards Torv 6
4600 Køge
Tlf: 56 63 91 00