Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Fordelene ved freelance tekstforfatning | Ib's Corner
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Fordelene ved freelance tekstforfatning

Tekstforfatning henviser til forfatning af tekst, med et specifikt formål, andet end som nyhedsartikler, ren underholdning eller med videnskabeligt indhold. Helt specifikt er der tale om forfatning af tekst til hjemmesider eller til at promovere hjemmesider. Er man en stor virksomhed med plads til at have folk ansat til at skrive tekst til ens egen hjemmeside og lignende, kan man have tekstforfattere ansat. Er man derimod en lille virksomhed kan det være en stor fordel at hyre freelancere. Dette kan både være freelancere til det ene projekt, der måske er at skrive ny tekst til ens hjemmeside, eller til løbende at lave gode SEO-tekster. Det kan også være at hyre et firma, der har freelanceforfattere ansat. I det sidste tilfælde er det ofte nemmere at finde forfattere med interesse for dit specifikke felt, da der er mange forfattere at vælge imellem. Den store fordel ved freelancere er, at man kan ansætte dem til ét projekt og betale for færdigt arbejde, frem for at betale en månedsløn og skulle finde arbejde til disse i længden.

SEO-tekster tekstforfatning

Mindre udgift til kontor og udstyr

Selvfølgelig er der altid den fordel ved freelancere, at man ikke behøver at have et sted på kontoret, hvor de kan sidde, og man behøver ikke investere i udstyr til dem. I forlængelse af dette behøver man ikke investere i uddannelse og udvikling af kompetencer til disse medarbejdere, da de er uden for din virksomhed. Dette gør størrelsen af din virksomhed mere fleksibel samtidig med, at du stadig får den ekstra værdi, der følger med gode tekster; flere besøgende og større salg.

Større forskel i typer af tekster

Når man hyrer folk udefra, får man et nyt perspektiv på sin virksomhed. Nogle gange er dette med vilje, som hvis man hyrer en konsulent eller lignende. Andre gange er det uvægerligt, og opstår kun fordi denne nye person har en anden tilgang og baggrund. Således kan en freelance-forfatter give dig et nyt blik på din hjemmeside, din tekst og den måde du bruger virkemidler på i dit salg. Hyrer man et firma der skriver professionelle SEO tekster får man ligeledes al deres erfaring, når man skal have skrevet en tekst. Her er tale om tekstforfattere, der ser mange forskellige hjemmesider og strategier hver dag, og måske endda kan håndtere at udvælge søgeord og følge op på statistikken over dine besøgende efterfølgende.

Tekstspot ApS
Sandkrogvej 12
7790 Thyholm
Tlf: 97 87 98 98