Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Når du køber din nye bolig | Ib's Corner
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Når du køber din nye bolig

Et boligkøb kan se ganske simpelt ud, når man scroller ned over boligsiden og ser billeder, boligens adresse og boligens pris. Det virker da som noget, man kan forholde sig til. Men ved ethvert boligkøb er der en stribe af forskellige faser, som du skal igennem, før din drøm kan blive til virkelighed. Og for at noget som helst kan lade sig gøre, så skal du have et overblik over din økonomi. Hvad kan du i det hele taget låne for at kunne leve det liv, du gerne vil ved siden af? Og hvilke behov skal du måske gå lidt på kompromis med. For du kan desværre ikke få en herskabslejlighed på 150 kvadratmeter på indre Østerbro med stuklofter og to badeværelser, hvis du også gerne vil have en stor bil, rejse en masse og stadig nyde livet – med mindre du selvfølgelig har en rigtig flot økonomi. Kort sagt, så kan man sjældent få alt det, man går og drømmer om. Men med en fornemmelse for din økonomi, kan du begynde at realisere din tanker.

Forstå dit køb

En essentiel del af et boligkøb er at forstå, hvad et køb indebærer. Har du fundet din drømmebolig, og kan det lykkes at finansiere den, så skal du sørge for at få fat i en boligadvokat i København, hvis lejligheden ligger her. For et boligkøb kræver en advokat, hvis du vil være sikker på at ende i den bedste position efter dit køb. Typisk vil der være en lang række dokumenter, der skal udformes og underskrives, samt der vil være nogle forhold, som du skal i forhandling om. Her kan en boligadvokat hjælpe dig i mål med dit boligkøb, uden du skal være bekymret for uforudsete udgifter eller andet.

Overdragelse

Du skal ofte vente noget tid, inden du kan overtage din nye bolig. Og denne tid kan du passende bruge på at tegne nye forsikringer til din nye bolig, samt at sørge for at have en indboforsikring, der dækker dig og andre i husstanden fra indflytningsdatoen. Skal du foretag renoveringer i din nye bolig, så kan du også nemt indhente forskellige tilbud for at udnytte ventetiden bedst muligt. På den måde er du bedst muligt forberedt på at overtage nøglerne til din nye bolig, som du ofte vil få af mægler og sælger. Ved overtagelse aflæses diverse målere og sælger giver de forskellige forsyningsselskaber besked om boligens ejerskifte. Og så er det ellers bare at nyde dit nye hjem.

Boligadvokat København

Frederiksborggade 5A

1360 København K