Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Private dining | Ib's Corner
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Private dining

Private dining

Måske du har et perifert kendskab til fænomenet private dining, måske du selv har deltaget i det, eller måske det er et helt nyt fænomen for dig. Lige meget hvilken af disse tre profiler du udgør, så vil du her blive gjort lidt klogere på, hvad private dining egentlig er for noget. For i takt med en voksende interesse for gastronomiske oplevelser, spændende mad og selvforkælelse, så er private dining i København også blevet et populært emne, når det handler om oplevelse og mad. Oversat til dansk handler private dining om at afholde forretningsmiddage eller møder over et godt måltid mad og et glas vin, hvor man booker et selskabslokale eller en del af restauranten. Kort sagt, så er det en måde at kombinere arbejde, nydelse og oplevelse på. Du vil afholde dit møde i nogle flotte omgivelser, og du vil få gode smagsoplevelser, som vil være grundlag for en god og behagelig stemning ved bordet.

Hvorfor private dining?

Fordelen ved private dining er hovedsageligt, at I kommer lidt udenfor de vante rammer på kontoret og får talt forretning over god mad, som naturligt vil sørge for en mere positiv tilgang til det, som hele mødet drejer sig om. For ved at møde hinanden i øjenhøjde over noget så simpelt som mad, vil det skabe et godt udgangspunkt for møder, der handler om at komme frem til enighed eller at drøfte forskellige ideer. Er I mange, så kan I med fordel finde en restaurant med et tilhørende selskabslokale, som I kan få lov til at booke. På den måde vil jeres selskab være jeres helt eget, og I vil kunne tale sammen i lukkede og private omgivelser.

Kontakt din foretrukne restaurant

Hvis du er ude efter et sted, hvor du kan afholde møder med en partner eller andre, så er det bedste valg at udvælge det sted, som du foretrækker, og herefter kontakte dem. For nogle gange udbydes der private dining, selvom de ikke skilter med det på hjemmesiden eller på Facebook. Og måske de endda kan arrangere det specielt til jer, hvis ikke det er noget de gør så meget i. Fortæl om dine ønsker og tanker omkring dit møde, og så kan I sammen skræddersy en middag, der passer til jeres behov. Prisen vil ofte være fordelagtig, og det kan godt betale sig at benytte sig at et sådant koncept som private dining.

Restaurationen

Møntergade 19

1116 København K

33149495