Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Pust liv i festen med en jukebox | Ib's Corner
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Pust liv i festen med en jukebox

En stor fordel ved disse to er, at folk selv kan vælge hvor involverede de vil være i aktiviteten. Nogle vil måske synes det er det bedste nogensinde, og de som ikke gør, kan vælge at trække sig tilbage. En jukebox kan være en rigtig fin løsning, fordi denne både er billigere end DJ’en og lader folk interagere med den, så de føler de kan komme med input. Jukeboxen som aktivitet er aldersløs og kan derfor både appellere til unge og gamle. Du kan finde en jukebox til udlejning i hele landet.

 

Book en komiker eller en tryllekunstner

Alt efter hvilket publikum, man regner med at have, kan man booke en professionel komiker eller en tryllekunstner – det plejer at blive et stort hit. Her skal man være opmærksom på, at hvis der er meget stor aldersforskel, eller hvis gæsterne er meget forskellige, så kan det være svært at finde en entertainer, som falder i god jord hos alle. Især en komiker kan splitte vandene, og bør primært hyres, hvis dennes humor deles af gæsternes alderstrin eller lignende. En tryllekunstner er god til mindre børn, men kan hurtigt blive pinlig og akavet hos en gruppe kvinder over de 60, som helst bare vil vende tilbage til deres samtale.

Planlæg en aktivitet

En anden mulighed er, at planlægge en fælles aktivitet. Igen er det vigtigt, at man prøver at forudse, hvordan stemningen vil være, så man kan finde ud af, hvad der er passende for selskabet. Børn og barnlige voksne vil måske synes, at det er sjovt at tage på skattejagt eller cykle til stranden, hvor knapt så barnlige voksne måske foretrækker at være fri. Overvej i øvrigt om aktiviteterne kan splittes op på en meningsfuld måde, så de som ikke ønsker at løbe rundt i skoven og finde poster, kan lave noget andet.

Uanset hvilken løsning du vælger, så kan det være en rigtig god idé at planlægge en anden type underholdning, såsom en jukebox, så festen som minimum får et lille skub.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
Tlf: 29 92 20 90