Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Sådan forbereder du dig på din kommende flytning | Ib's Corner
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Sådan forbereder du dig på din kommende flytning

Flyttefirma

Tillykke – du har fundet dit nye hjem, og mangler nu blot at flytte dine ejendele fra din gamle bolig til den nye. Det kan dog være lettere sagt end gjort. Et professionelt og effektivt flyttefirma vil hjælpe dig med alle aspekter af flytningen, ikke kun transporten fra det ene sted til det andet.

Når du skal flytte, er der mange overvejelser, som du må gøre dig i din forberedelse. Først skal du få overblik over, hvorfra og hvortil flytningen skal foregå. Hvilken etage skal du flytte fra og til? Er der elevator? Er der nogle bestemte ejendele, for eksempel dine børns ting eller din garderobe, som du gerne vil have på plads som det første? Drejer det sig om en transport på få kilometer, eller på tværs af landet? Hvilken type flyttegods har du – mange flyttekasser, møbler, specialgods? Og hvor meget vejer de forskellige ting? Forestil dig at flytte et klaver ned fra femte sal uden elevator – du må være realistisk omkring, hvorvidt du, din familie og venner har nogen chance for selv at klare flytningen. Når du har fundet ud af, hvor omfattende flytningen bliver, bør du kontakte et professionelt flyttefirma med det samme, så I sammen kan aftale, hvordan transporten bedst kan foregå.

Mange flyttefirmaer tilbyder nemlig at hjælpe med flere aspekter af flytningen end selve transporten – og det uanset, hvor i landet du befinder dig. Leder du for eksempel efter et effektivt flyttefirma i Køge, bør du med det samme undersøge, hvilken service de forskellige firmaer i lokalområdet tilbyder. Det kan være en stor hjælp for dig at få hjælp i forbindelse med ned- og udpakning af dine ejendele. Ville det ikke være enormt ærgerligt, hvis dine arvestykker gik i stykker under transporten? I et sådant tilfælde vil årsagen med stor sandsynlighed være, at du ikke har fået pakket dine ejendele forsvarligt ned. Skrøbelige genstande, såsom service, vaser og billedrammer, bør pakkes ind i beskyttende materiale, før det pakkes i en flyttekasse. Tunge genstande, for eksempel store mængder bøger, skal pakkes i specielle, stærke flyttekasser – og der bør ikke være for mange i hver. Dit flyttefirma kan stille specialmaterialer og arbejdskraft til rådighed, så dine ejendele bliver pakket og transporteret på den helt rigtige måde. Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt, og det er i høj grad også tilfældet, når du skal flytte.

 

CT Flyt & Service ApS.

Glentevej 35 B

4600 Køge

Tlf.: 69 90 23 23