Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Sådan holder du dit vinylgulv pænt og rent | Ib's Corner
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Sådan holder du dit vinylgulv pænt og rent

Vinylgulve er lavet af et materiale, som både er slidstærkt og vandtæt. Vinylgulve er derfor til at finde mange steder. I hjemmet er de typisk til at finde på badeværelser og i køkkener, og ellers er det generelt et populært gulvvalg i virksomheder og institutioner. Vinylgulvets popularitet skyldes, at gulvet for det første ikke er et dyrt materiale, og for det andet er vinylgulvet let at gøre rent. Vinylgulv er derfor et oplagt valg, når der skal vælges gulv til private eller erhvervsmæssige formål.

 

Få lang holdbarhed med korrekt rengøring, vedligeholdelse og behandling

Som med alle andre gulve så skal vinylgulve rengøres, vedligeholdes og behandles korrekt. Det er derfor vigtigt at have kendskab til den almindelige rengøring og hovedrengøring såvel som den krævende vedligeholdelse og behandling af gulvet.

 

Den almindelige rengøring:

Vinylgulv er typisk brugt som gulv de steder, hvor der let bliver beskidt. Det medfører automatisk også et behov for hyppig rengøring af gulvet. Gulvet kan netop godt klare pletter fra diverse skidt og snavs, men hvis pletterne får lov til at være der for længe, så kan pletten godt sætte spor. Den almindelig rengøring bør derfor bestå i, at gulvet efter støvsugning tørres af med vand og sæbe, så alle pletterne af snavs og skidt bliver skrubbet af.

 

Hovedrengøring:

Der er også behov for hovedrengøring af gulvet engang imellem – alt efter hvor hyppigt gulvet benyttes. En hovedrengøring skal altid udføres før vedligeholdelse og behandling af gulvet for at sikre, at alt på gulvets overflade er fjernet. Her kan der være behov for brug af forskellige typer af kemikalier. I den forbindelse bør der ikke bruges hvad som helst, da det i værste fald er muligt at lave varige skader på gulvet. For at sikre korrekt brug af kemikalier bør du regelmæssigt tilkøbe professionel rengøring af vinylgulv, så du er sikker på, at kemikalierne hverken skader gulvet eller de personer, som skal benytte det. Dette er særligt vigtigt, hvis gulvet eksempelvis er i en institution, hvor børn kravler rundt på gulvet.

 

Vedligeholdelse og behandling:

Der findes mange typer af vedligeholdelse og behandling af gulve, hvilket altid bør udføres af professionelle fagfolk i gulvrenoveringsom har kendskab til, hvordan præcis dit gulv bedst vedligeholdes og behandles.

 

Kontakt professionelle fagfolk inden for vinylgulve
Ønsker du et vinylgulv, eller har du brug for hjælp til rengøring, vedligeholdelse og behandling af dit nuværende vinylgulv? Så tag kontakt til de professionelle fagfolk inden for gulvrengøring og gulvrenovering, så du kan få et topfunktionel vinylgulv.

 

Renex Terrazzo- og Gulvrenovering ApS

Vallensbækvej 22B 1.th

2605 Brøndby

33642989