Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Sådan vælger du en troværdig brugtvognsforhandler | Ib's Corner
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Sådan vælger du en troværdig brugtvognsforhandler

Brugte biler er igennem de seneste mange år blevet mere og mere populære blandt forbrugerne. Der er derfor opstået mange brugtvognsforhandlere rundt omkring i landet, så om du søger en god og billig bil i Rødovre eller Nærum, burde der være en god forhandler nær dig.

Brug din omgangskreds og internettet

En af de bedste ting ved internettet er hjemmesider som trustpilot eller bilbasen, hvor man kan se andres meninger om forskellige ting. Bilbasen specialiserer sig som navnet antyder i biler, hvor trustpilot handler om alt mellem himmel og jord. Disse sider gør det muligt, at se hvordan andre forbrugere har oplevet en bestemt brugtvognsforhandler og det kan du bruge til din fordel. Selvfølgelig skal du ikke lade dig skræmme væk, hvis en eller to personer har haft en dårlig oplevelse med en forhandler, men hvis indtrykket af forhandleren overordnet set har været dårligt, er det nok en forhandler du ikke har lyst til at besøge og omvendt, hvis indtrykket generelt er positivt, er det en god ide, at besøge denne forhandler.

Udover internettet kan det være en god ide at spørge sin omgangskreds om de har nogle forhandlere de anbefaler eller bestemt ikke anbefaler. På denne vis kan man altså bruge sit netværk til at finde en troværdig bilforhandler.

Tjek forhandleren

En anden ting man kan gøre som køber er, at tjekke forhandlerens hjemmeside, da den ofte giver et praj om hvor troværdig forhandleren er – men hjemmesiden er selvfølgelig ikke alt. En af de bedste ting man kan gøre for at se om forhandleren er troværdig, er simpelthen at tage hen til forretningen og se deres udvalg af biler, se hvor god stand bilerne generelt er i og om stedet ser ordentligt ud. At tage en snak med sælgeren er en god ide, da man på denne vis oplever hvordan sælgeren er som person og her er det en god ide, at lytte til ens mavefornemmelse. Hvis der er noget der fortæller dig, at stedet ikke er helt i orden, så skal du nok bare tage videre til næste forhandler.

Sådan vælger du en troværdig brugtvognsforhandler

Hvis stedet ser fint ud, sælgeren lyder fornuftig og forhandleren ikke har fået al for megen kritik af hverken internettet eller din omgangskreds, kan det være du har fundet en troværdig bilforhandler. Det er dog stadig vigtigt, at tjekke hver enkelt bil for fejl og huske at prøvekøre bilen, så eventuelle fejl opdages. Uanset om du søger en troværdig bilforhandler i Rødovre eller i Glostrup er der en masse forhandlere, som er klar på at hjælpe med at finde din nye brugte bil.

Per Christensen automobiler
Slotsherrensvej 361,
2610 Rødovre
Tlf. 4491 1903