Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Smertefri behandling – Sådan er det muligt | Ib's Corner
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Smertefri behandling – Sådan er det muligt

Mange danskere er bange eller nervøse for at gå til tandlægen, da de forbinder et tandlægebesøg med smerte. Men det at gå til tandlægen er altså ikke ligesom i gamle dage, hvor behandlingen var uden nogen form for bedøvelse, og hvor man, som Emil fra Lønneberg, selv prøvede at hive sine tænder ud for at undgå tandlægen. I dag er tandpleje overordnet set en behagelig oplevelse, og det er muligt at få en smertefri behandling uanset om det er hos en kompetent tandlæge på Frederiksberg eller i Lemvig.

Ny teknologi

Grundet ny teknologi er det muligt at bedøve patienten inden behandlingens start og være 100 % sikker på, at bedøvelsen virker. Der er mange tandlæger som fokuserer på en smertefri behandling, da de ved, at en stor del af befolkningen frygter tandlægebesøget. Af denne grund er det en helt fantastisk nyhed, at det nu er muligt at blive bedøvet uden nåle! En af klinikkerne i KBH, som fokuserer på, at den enkelte patient får den mest behagelige oplevelse er en professionel og garvet tandlæge på Gammel Kongevej.

Smertefri behandling - sådan er det muligt

Udover teknologien som kan være med til at skabe en smertefri behandling, er tandlæger generelt blevet bedre til, at skabe en positiv og behagelig atmosfære i selve klinikken. Dette kan også være med til, at man som patient slapper mere af i kroppen og i kæberne, hvilket også medfører mindre smerter.

100 % smertefri behandling kan ikke loves

Selvom det er blevet muligt at udføre smertefrie behandlinger, kan man ikke med sikkerhed sige, at patienten ikke kommer til at mærke noget. Smerter under behandlingen skal helst ikke forekomme, men det er umuligt at love, at der ikke opstår smerter efter en behandling. Under selve behandlingen vil der ikke kunne mærkes noget, hvis man er under bedøvelse men efter behandlingen er det en naturlig reaktion at have smerter. Smerterne er kroppens måde, at fortælle dig, at den heler. Hvis smerterne fortsætter efter tandlægen har sagt, de skulle stoppe, skal du dog altid sørge for at kontakte din tandlæge, da dette kan være et tegn på sygdom.

Alhambravej Tandlægerne
Alhambravej 1
Frederiksberg C
33 22 46 16