Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Snerydning – virksomhed vs. privat bolig | Ib's Corner
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Snerydning – virksomhed vs. privat bolig

Uanset om man har en privat bolig eller en virksomhed er der helt specifikke regler for, hvordan snerydning skal foregå. Nedenfor beskriver vi, hvilke regler der er, og hvordan du på den mest korrekte måde fjerne sne og istapper fra din ejendom. Er du interesseret? Så læs med her.

 

Virksomhed

Hvis du er du virksomhedsejer og din virksomhed er beliggende på et større område vil der være store krav til snerydning. Det kan koste din virksomhed dyrt, hvis forbigående glider og kommer til skade foran din virksomhed. Derfor er reglerne, at al sneen skal være ryddet på en forsvarlig måde således, at området er sikkert at befærde sig på igen. Som privat person med privat ejendom kan man i de fleste tilfælde nøjes med en sneskovl og en kost. Denne traditionelle måde at fjerne sne på er naturligvis alt for krævende, hvis arealerne er store. Derfor vil det være fordelagtigt, at kontakte en professionel og dygtig virksomhed, som kan rådgive og hjælpe dig med at fjerne sneen. Der findes flere virksomheder i Danmark, som gør klar til at sneen falder hele året rundt, og derfor er de blevet eksperter i snerydning. Samtidig vil de altid have den mest innovative tilgang til snerydning med det nyeste udstyr. I takt med at teknologien er blevet sofistikeret er snerydning blevet langt mere effektivt, end før i tiden. Professionelle firmaer har derfor det mest avancerede udstyr, når det kommer til snerydning, og de kan derfor fjerne al sne inden for kort tid. På grund af stramninger på lovreglerne kan det være en rigtig god idé, at have en fast snerydningsvirksomhed inden sneen overhovedet falder. På denne måde skal man blot kontakte virksomhed, og de vil præcist vide, hvor stort arealet af, som skal ryddes for sne.

Privat bolig

Selvom de fleste benytter sig af en skovl og en kost kan det blive en langsommelig, hård og krævende måde at gå til snerydning på. Af denne grund kan det være en rigtig god idé, at få andre til at gøre det for en – især hvis man i forvejen har en travl hverdag. En af mulighederne er at få en professionel snerydder til at gøre det for en. Hvis ikke man kan finde sådan har man altid muligheden for at kontakte en virksomhed, som har med snerydning at gøre. Virksomheder, som arbejder med snerydning har ofte skræddersyede løsninger – også selvom der ikke er tale om en virksomhed med en stor grund. Held og lykke med snerydningen!

 

Snevagten A/S

Transformervej 29

2860 Søborg

38 71 17 00