Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Tandlægeskræk – find en tandlæge, der udfører smertefriebehandlinger | Ib's Corner
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Tandlægeskræk – find en tandlæge, der udfører smertefriebehandlinger

Det viser sig, at op mod 40 % af den danske befolkning lider af tandlægeskræk. Det er en forholdsvis stor del af befolkningen, og det bør derfor ikke antages som at værende pinligt at have tandlægeskræk. En af de bedste ting man kan gøre, hvis man har tandlægeskræk er at indrømme det over for sig selv, så man kan snakke med sin tandlæge omkring hvorledes ens tandlægeskræk håndteres på bedst mulig vis. Om det gælder en tandblegning i Odense S eller en rodbehandling i Holte er det vigtigt, at du finder en tandlæge du kan stole på, så du føler dig tryg.

tandlægeskræk

Behandling uden smerter!

Grundet de teknologiske fremskridt er det nu muligt, at udføre smertefrie behandlinger. Netop smerte er noget som mange forbinder med tandlægen og derfor er mange bange for at gå til tandlægen, men dette bør ikke længere være et problem. Det er yderligere blevet muligt, at bedøve helt uden sprøjte, så man næsten ikke kan mærke at bedøvelsen bliver lagt. Grundet disse nye elementer ved tandbehandling, behøver det at gå til tandlægen altså ikke længere at være skræmmende. Desuden er tandlægeklinikker ofte indrettet, så der er en behagelig stemning og følelse i lokalet. Personalet i klinikken vil gøre deres for at du får den bedst mulige oplevelse.

Vær åben og ærlig om din frygt

Det er vigtigt, at du er ærlig omkring din tandlægeskræk, da denne ærlighed kan åbne op for nye muligheder i forholdtil dine tandlægebesøg. Hvis din tandlæge ved, at du er nervøs/bange for at gå til tandlægen kan i sammen snakke om hvad der vil gøre dit besøg bedst muligt. På denne vis kan du føle dig mere tryg, hvilket kan betyde, at du bliver mindre nervøs. Det er vigtigt, at du går til tandlægen regelmæssigt, da det er godt at komme ind i en rytme, så det ikke føles så slemt som førhen. Hvis du ikke går til tandlægen, fordi du frygter smerte eller behandling er det en endnu bedre ide, at gå til tandlægen regelmæssigt, fordi der på denne vis er en mindre chance for, at der er noget galt med dine tænder.

Alt i alt er det vigtigt at være åben om sin tandlægeskræk og huske på at tandlægen er til for at hjælpe en. Det er også vigtigt at huske på, at det er muligt at få en smertefri behandling, hvis det er smerten man frygter. Heldigvis er der mange tandlægeklinikker, som har tandlægeskræk på dagsordenen, uanset om du søger tandklinik i Odense S eller andre steder i landet.

Tandlæge Ulrik Højgaard Hansen
Svendborgvej 89
5260 Odense
Tlf: 66 14 37 06