Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Tips til en succesfuld Blå Mandag | Ib's Corner
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/icorner.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Tips til en succesfuld Blå Mandag

Konfirmationen er en vigtig begivenhed for mange unge mennesker, hvor de træder ind i de voksnes rækker. Dagen holdes typisk med familien, men dagen efter fejres med vennerne. Blå Mandag bør være en hyggelig og sjov dag, hvor konfirmanderne tilbringer tid med vennerne i byen. Dog kan en nyudklækket konfirmand med lommerne fulde af konfirmationspenge være et let offer for tyveri eller overfald. Husk derfor disse tips, inden I arrangerer Blå Mandag.

Aftal grupper

Når I har programmet for dit barns Blå Mandag, så sørg for, at dit barn ikke kommer til at gå rundt alene. Aftal gerne med de andre forældre og børn, at de altid går mindst to og to sammen. Det er for nemt for tyve at overrumple et barn, der går alene, ligesom det kan være meget utrygt for barnet. Desuden er det selvfølgelig mest hyggeligt at gå med vennerne.

Vær kontaktperson i nærheden

Du er ikke en curlingforælder, hvis du vælger at tage med på Blå Mandag. Aftal med de andre forældre, at I kan holde jer i baggrunden. Det kan f.eks. være, at I sidder på en café i nærheden. På denne måde kan børnene nemt kontakte jer, hvis der opstår problemer.

Hvis du ikke vil risikere at være den ”pinlige” forælder med på slæb, så kan du evt. hyre en livvagt til opgaven. Livvagten vil diskret skygge dit barn og konstant være på vagt over for langfingrede personer. Du kan hyre en livvagt ved et professionelt vagtfirma i København, hvis du vil være sikker på, at dit barn er i sikkerhed på Blå Mandag. Livvagten kan træde til i situationer som f.eks. overfald, som ellers ville være en ret traumatiserende oplevelse for en konfirmand.

Tag ikke alle konfirmationspengene med

Det er efterhånden normen, at konfirmanden får rigeligt med pengegaver til konfirmationen. Dog er det en dårlig idé at tage alle pengene med på Blå Mandag. Aftal et passende beløb med dit barn, eller hold selv de fleste af pengene, hvis du tager med som kontaktperson. Aftal også, at barnet ikke ”flasher” sine penge for meget, når det skal betale for en vare et sted. Har barnet fået andre dyre gaver som f.eks. dyre smykker eller dyr elektronik, så forklar dem, at de har rig mulighed for at vise det frem til vennerne på en anden dag. Blå Mandag er simpelthen for risikabel, da tyvene ved, at det er her de skal slå til.

Control N Security ApS

Rytterbakken 25

2670 Greve

46326959